Na het succes van vorig jaar is er op zondagmiddag 17 december weer een Kerstverhalenroute in Baarn.
Hiervoor zetten vijf kerken de deuren open waar in onderdelen een gloednieuw kerstverhaal wordt verteld. Op de locaties is er een sfeervolle beleving én
krijg je een Gift of Christmas; kleine cadeautjes die samen ook een verhaal vormen. Al wandelend of fietsend ontdek je daarbij ook verschillende
kerststallen, onderdeel van de Kerststallenroute Baarn. De Kerstverhalenroute is een beleeftocht voor jong en oud, voor gezinnen, scholen en verenigingen.

Vanaf 26 november (1ste advent) t/m 10 december kun je je online aanmelden op www.kerstverhalenroutebaarn.jouwweb.nl.
Na aanmelding ontvang je uiterlijk 15 december per e-mail een start-luisterverhaal en de routestrippenkaart.
Het slot van het verhaal wordt tijdens Kerst in de deelnemende kerken verteld. Je ontvangt dan ook een miniboekje met het complete verhaal (1 ex. per groepsaanmelding).
Deelname vraagt een kleine bijdrage van € 5,- per gezin/groep.
De kerken staan voor iedereen open om te komen luisteren. Gezinnen/groepen die zich hebben aangemeld, krijgen met de routestrippenkaart voorrang bij entree én de Gifts of Christmas.

Organisatie
De Kerstverhalenroute Baarn wordt vanuit de Raad van Kerken Baarn georganiseerd door vijf kerken: Adventkerk, Calvijnkerk, Nicolaaskerk, Paaskerk en Pauluskerk.
Met dank aan de enthousiaste vrijwillige inzet van tekstschrijver Gerard van Midden, Studio Bosgra, Studio Hanneke Bos-Maas en vele anderen.
De Kerstverhalenroute Baarn is opgezet naar een idee van Corine Blauwendraat en Tine Veldhuizen.