Gastvrij Baarn 2019

Geplaatst op 18 januari 2019

In de eerste helft van 2019 staan drie ontmoetingsmaaltijden op het programma.  Maaltijden, waarbij “oude”en “nieuwe” Baarnaars elkaar kunnen ontmoeten. Voor data en locatie kunt u de Agenda raadplegen.

Gastvrij Baarn is in 2016 voortgekomen uit twee initiatieven van de Raad van Kerken en GroenLinks in samenwerking met VluchtelingenWerk. Er werd besloten de handen ineen te slaan en zo tot een gezamenlijk initiatief te komen. Hieruit zijn vervolgens de Ontmoetingsmaaltijden van Gastvrij Baarn ontstaan.

Het doel van de maaltijden is mensen in Baarn met elkaar in contact te laten komen. Dat geldt voor nieuwkomers, maar ook voor ‘oude’ Baarnaars. We willen nieuwe Baarnaars, dat wil zeggen statushouders, een begin van een sociaal netwerk in Baarn geven. Maar het biedt oude Baarnaars ook een mooie kans om mensen te ontmoeten die ze misschien niet vaak tegenkomen.

Door het organiseren van Ontmoetingsmaaltijden kan iedereen in een ontspannen en gezellige sfeer kennismaken met elkaar. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het nuttigen van een maaltijd stellen wij zeer op prijs. Het is voor de organisatie van belang dat u zich aanmeldt! Dat kan eenvoudig via de website Gastvrij Baarn-aanmelden.