Traditiegetrouw biedt de Raad van Kerken-Baarn op 31 december in een korte viering gelegenheid voor een moment van terugkijken, stilstaan en bezinning rond de overgang naar het nieuwe jaar. Dit jaar een “beladen” activiteit. Want hoe kijk je terug op een jaar vol maatregelen, beperkingen, aanpassingen….En kunnen we hoopvol het nieuwe jaar tegemoet zien? Wat is daarbij onze leidraad?

Ds. Wouter Klouwen, predikant van de hervormde wijkgemeente Pauluskerk, gaat voor in deze dienst, welke om 17 uur begint in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg.

Het thema luidt: Hopen en Verwachten.

Bij het ingaan van de landelijke lockdown op 15 december heeft de Paaskerk besloten in solidariteit met de samenleving eveneens in lockdown te gaan. Dit betekent dat bij de Oudejaarsviering geen publiek aanwezig zal kunnen zijn.

De viering zal daarom online worden uitgezonden op http://www.kerkomroep.nl (kies Baarn>Paaskerk>31 december) en via RTV Baarn, te ontvangen via: KPN 1304, Ziggo Digitaal 42, Ziggo Analoog 45).

U vindt hier de liturgie om thuis mee te vieren: Oudejaarsdienst RvK Baarn 2020, beschikbare liturgie

Als collectedoel bij deze viering is gekozen voor de Voedselbank Gooi en Omstreken. Aangezien een fysieke inzameling niet mogelijk is, vragen wij u een gift ten behoeve van dit doel over te maken naar de Raad van Kerken-Baarn: NL 84 INGB 000 400 354 1 onder vermelding van: “Voedselbank Gooi en Omstreken”